Ad Boot O&P

ORGANISATIEVERBETERAAR

PROCESBEGELEIDERWerken volgens de bedoeling?

Om effectief te werken is het van groot belang dat een organisatie een duidelijke missie en visie heeft en met alle medewerkers wordt doorontwikkeld. Pas dan kan men werken volgens de bedoeling: “doen we de goede dingen nog steeds goed!”

Zijn uw organisatiedoelen helder genoeg? Waarom doet u wat u doet? En doet iedereen de dingen die de bedoeling zijn? Hoe zorgt u voor draagkracht en eigenaarschap bij medewerkers? Wat zijn uw volgende ontwikkelstappen?


Wij zorgen, samen met u, dat uw vraagstukken en wensen scherper worden en  ondersteunen bij verbeteracties. Zodat uw organisatie zelf in staat is effectief en met plezier beoogde doelen door te ontwikkelen en te realiseren.

 

Diensten

In samenwerking met een aantal andere professionals hebben wij de krachten  gebundeld om organisaties bij te staan in  hun verdere ontwikkeling en procesverbetering.
Wij zijn procesbegeleiders bij uiteenlopende vraagstukken van organisaties. Betrokken, onbevangen en gericht op het bevorderen van het eigenaarschap en zelf oplossend vermogen van medewerkers.

Ontwikkelreis naar effectieve communicatie, aansturing en samenwerking

In een aantal dagdelen begeleiden wij een (management)team met deze "reis" naar een eindbestemming waarbij zij effectiever kunnen samenwerken. Onze reisgids wordt samengesteld uit diverse managementtools als Situationeel Leiderschap, persoonlijkheids- en teamkenmerken, Transactionele Analyse en Dramadriehoek, afhankelijk van het voortschrijdend inzicht wat het team zelf vaststelt. Deelnemers worden zich sterk bewust van elkaar kwaliteiten en leerpunten.  

Procesbegeleiding in verbeterprojecten

"Werken=leren". Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en hersteld. Veel vaker komt het voor dat het werk veel effectiever gedaan kan worden maar niet zichtbaar wordt door de dagelijkse beslommeringen. Tijd om eens stil te staan en een analyse te maken van potentiele verbetermogelijkheden. Wij maken samen met u analyses en verbetervoorstellen en doen de begeleiding van een implementatieplan. Hierbij maken wij o.a. gebruik van tools uit kwaliteit- en leanmanagement.

Maatwerk coaching en trainingen

Wij merken bij ontwikkelingsprojecten dat medewerkers behoefte hebben aan individuele coaching. Onderwerpen waarbij wij, zowel individuele coaching als collectieve trainingen samenstellen, liggen op het vlak van persoonlijke effectiviteit, time-management en omgaan met conflicten en weerstand.

 

Beoordelingen van klanten

“Onze akker ligt er weer mooi bij”

“Ze houden een goede spiegel  voor en helpen je verder”

Onafhankelijke blik geeft scherpere foto”

 

Biografie Ad Boot  roerganger

"JE KUNT DE WIND NIET BEÏNVLOEDEN,

 WEL ZELF DE ZEILEN BIJZETTEN" 

Mijn kracht is veranderende organisaties projectmatig te ondersteunen en de zeilen zodanig bij te zetten dat de beste koers wordt gevaren.

Als generalist help ik projectdoelen helder te krijgen en de eindbestemming te bereiken met optimale bedrijfsprocessen, goed presterende teams en minimale kosten. Hierbij maak ik vaak gebruik van instrumenten uit het kwaliteitsmanagement en het lean gedachtegoed. 

Als persoon ben ik zakelijk ingesteld, zorgvuldig en gericht op plezierige en constructieve samenwerking. Ik hanteer een gestructureerde en projectmatige aanpak en deel graag mijn kennis en inzicht met anderen.

IMG_5521_edited.jpg
 

Contact

Hengelo

+31620090791

Ingeschreven bij KvK nr 82769435 BTW-ID: NL003728658B01